dimarts, 8 de març del 2011

EL QUE DEIA EN PERE NIETO EN EL SEU BLOC I EL QUE VA RESPONDRE ADELA ALÒS

 

4 comentaris:

  1. A mi el que em sap greu de tot plegat és que entre els interessos dels propietaris i les "prepotencies" dels ajuntaments, o qualsevol altra Administració, qui es pot quedar sense un espai importantñíssim pel barri són els veïns. Tothom es va posar les mans al cap quan les fotos d'en Centelles se'n van anar a Salamanca. L'Administracio central va pagar més diners als hereus que el que pagava la Generalitat, no havia cap raó més. Jo em poso les mans al cap quan un jutge canvia tan alegrement la qualificació d'un edifici considerat històric i els propietaris seguidament venen la masia una immobiliaria com Núñez i Navarro. Tot plegat sembla fet de tal manera que obligui a l'Ajuntament a arribar a un acord amb aquesta immobiliaria, sinó vol perdre la possibilitat de posar la masia al servei del barri. Sigui com sigui, qui veritablement pagarà els plats trencats som el conjunt de la societat amb els nostres impostos. Que voleu que us digui.

    ResponElimina
  2. No crec que sigui necessari posar aquesta publicació desvaloran (bé aquesta és la sensació que em dóna) a Adela-Alòs unes de les quals vivia a la torre garcini. Per aquest camí no es va enlloc.... !!! Si es vol aconseguir Garcini crec que hi ha altres coses més importants a publicar..

    ResponElimina
  3. No es tracte de desvaloritzar a ningú, en la societat en que vivim els interessos dels antics propietaris eren molt legítims, com també ho són els del veïns del Guinardó que volem que volem preservar un racó històric i un parc siguin d'utilització pública. Les maneres de fer en temes com aquests desgraciadament són universals i el que ha d'aconseguir l'administració és no arribar fins aquests extrems per salvar el patrimoni històric dels barris. Igual com jo poso el meu nom per donar la meva opinió, seria bo que tohom ho fes per saber amb qui parlem, no és així?

    ResponElimina
  4. Antes de perder una masia tan entrañable para el barrio,y un patrimonio importante para mucha gente, que la queremos y apreciamos....siempre puede haber dialogo entendimiento y soluciones.Yo quiero pensar que las leyes son justas, he inteligentes,y no dejaran que se pierda semejante maravilla.Como vecino del Guinardó ya hemos perdido demasiadas MASIAS.

    ResponElimina

persona interessada en el tema: